Skip links

Erhverv / erhvervsrengøring

Trappevask

Få rene og sikre trapper med French Touchs rengøringsservice.

Trapper og opgange er konstant udsat for slid på grund af den daglige trafik, som medbringer skoaftryk, støv, snavs og pletter. Det kan derfor være en udfordring at holde sine opgange pæne og velplejede. Samtidig er trappeopgangen ofte det første, vi møder i en ejendom, og den påvirker derfor vores førstehåndsindtryk. Med French Touchs trappevask kan du opretholde rene, velplejede og indbydende opgange, som præsenterer din ejendom fra sin bedste side.

   Eller giv os er kald på  27 51 32 73

Processen

  Ikke alle opgaver er ens. Få en skræddersyet plan til netop jeres virksomhed ved at kontakte os.

Trappevask til din ejendom og virksomhed

Regelmæssig trappevask i din ejendom giver ikke kun pænere og renere opgange, men hjælper også med at vedligeholde ejendommens trapper. Med French Touchs trappevask slipper du for besværet med vores skræddersyede løsning, der imødekommer dine specifikke ønsker og behov.

Hvor ofte skal trappevask udføres?

Vi anbefaler at få vasket trapper hver uge eller hver 14. dag for at sikre, at trapperne holdes pæne og rene. Det er vigtigt at tage højde for den daglige slid og smudsbelastning på trapperne, da dette kan forårsage unødvendigt slid og nedbrydning af overfladen på trappetrinnene.

Beskyttelse af trappeoverflader og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger

Daglig slid og smudsbelastning kan gradvist nedbryde overfladen på trappetrinnene, hvilket kan medføre behov for reparation eller udskiftning. Ved at opretholde en regelmæssig trappevask kan du reducere omfanget af slid og bevare trappernes æstetik og funktionalitet. Dette kan potentielt spare udlejere og boligforeninger for unødvendige vedligeholdelsesomkostninger på længere sigt.

Miljøvenlige rengøringsmidler for skånsom trappevask

Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, der er effektive til at fjerne snavs og pletter. På den måde kan vi styrke trappernes overflade uden at gå på kompromis med vores rengøringsniveau eller miljøet.

Trappevaskfordele for andels- og boligforeninger

Vi samarbejder gerne med ejendomsadministratorer for at sikre, at trappevasken passer ind i de overordnede vedligeholdelsesplaner og budgetter for jeres forening.

Supplerende rengøringstjenester tilbydes

Udover vores trappevask tilbyder vi også andre rengøringstjenester, der kan kombineres efter behov. Hvis du har brug for vinduespudsning i din opgang eller ejendomsservice såsom affaldshåndtering og rengøring af fællesarealer, kan vi tilbyde en samlet pakke. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine rengøringsbehov i én samlet løsning.

Vores kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.