Skip links

Erhverv / erhvervsrengøring

Ejendomsvedligeholdelse

Skab indbydende og præsentable omgivelser med French Touchs vedligeholdelse.

Vores vedligeholdelsestjeneste inkluderer alt fra reparationer og renovering af udendørsfaciliteter til pleje af grønne områder, herunder græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer, så jeres grønne områder fremstår velplejede.

   Eller giv os er kald på  27 51 32 73

Processen

  Proccesen tager ikke mere end et minut og vi vender tilbage samme dag. 

 

Har du spørgsmål til ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os eller giv os er kald direkte på  27 51 32 73

Effektiv vedligeholdelse af udendørs arealer - Få et tilbud i dag

Hvad inkluderer vedligeholdelse af udendørsarealer?

Det kræver en kærlig (og effektiv) hånd at holde sine udendørsarealer pæne og velholdte. French Touchs vedligeholdelse af udendørsarealer dækker alt fra reparationer og renovering af faciliteter, snerydning og fejning af stier, arealer og parkeringspladser, grøn service med pasning af de grønne områder samt løbende inspektion af ejendommens udendørs inventar.

Med French Touchs ejendomsvedligeholdelse sikrer vi, at dine omgivelser forbliver indbydende og velplejede året rundt.

Grøn service

Vores grønne service er en vigtig del af vores ejendomsvedligeholdelse. Her sørger vi for, at ejendommens græsplæne bliver slået regelmæssigt i den rette højde for at sikre en sund og flot græsplæne. Derudover fjerner vi ukrudt, sørger for vanding og evt. gødning af beplantninger samt beskæring af buske og træer.

Reparationer og renovationer

Vores ejendomsvedligeholdelse omfatter også regelmæssig inspektion af udendørs inventar som bænke, affaldsbeholdere og belysning. Vi sikrer, at alt er i god stand og fungerer korrekt, og udfører eventuelle nødvendige reparationer eller udskiftninger.

Vi har også ekspertise i at rette ujævne stier, fortove og indkørsler, så ejendommens passager er sikre og let tilgængelige. Derudover står vi for saltning og grusning af disse områder, når der er risiko for frost og snefald, for at sikre sikkerhed for både fodgængere og køretøjer.

Skræddersyede vedligeholdelsesplaner

Vi tilbyder skræddersyede vedligeholdelsesplaner, der passer til dine specifikke behov og budget. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi stræber efter at levere en pålidelig og kvalitetsorienteret service for både virksomheder, grundejerforeninger og private.

Vores ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle ydelser inden for vedligeholdelse af udendørsarealer og grønne områder. Her er et udvalg af vores ydelser:

Græsklipning: Vores team af erfarne gartnere sørger for at holde dine grønne områder velplejede og flotte.

Bekæmpelse af ukrudt: Vi fjerner effektivt uønsket ukrudt fra dine bede, belægninger og andre beplantede områder.

Fejning stier og områder: Vi sørger for at holde dine belægninger rene og fri for løv og affald. Med vores effektive fejemaskiner sikrer vi en grundig fejning, samt klipning af kanter – så dine gangarealer står skarpt.

Beplantning: Vores team kan rådgive dig om velegnede planter og sørge for, at de trives og blomstrer, så du får smukke og blomstrende grønne områder om din ejendom.

Snerydning og saltning: Når vinteren rammer, står vi klar til at tage os af snerydning og saltning. Vores snerydningshold fjerner effektivt sneen fra veje, stier, fortove og parkeringspladser, og vi sørger for at anvende saltning efter behov for sikre og farbare overflader.

Låse- og nøgleservice: Vi tilbyder også låse- og nøgleservice som en del af vores totale servicepakke, så du kan optimere sikkerheden på dine udendørsområder.

Vores ydelser er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov, uanset om du er privatperson, grundejerforening eller virksomhed. Vi har stor erfaring inden for pasning af grønne

Vores kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.