Skip links

Services

Erhvervsservices

Professionel rengøring, ejendomsservice og Facility Management til virksomheder.

French Touch tilbyder skræddersyede erhvervsservices til kontorer, butikker, restauranter, klinikker og virksomheder i København og på Sjælland. Vores services inkluderer Facility management, vedligeholdelse af ejendommen, erhvervsrengøring, ejendomsservice af udendørsarealer, vinduespudsning, malerarbejde og ikke mindst handyman opgaver.

   Eller giv os er kald på  27 51 32 73

Services

Erhverv

Piccoline Services

Boost produktiviteten på arbejdspladsen, ved at lade vores piccoliner tage sig af detaljerne.

Erhverv

Erhvervsrengøring

Professionel erhvervsrengøring København og på Sjælland med bæredygtighed i fokus.

Erhverv

Ejendomsservice

Trappevask snerydning og vedligeholdelse af udenomsarealer.

Vinduespudsning

Få en effektiv og omhyggelig vinduespudser med øje for detaljer.

Malerarbejde

Professional maler til alle opgaver.

Handyman

Få det gjort - hurtigt og nemt.

template

TEMPLATE

Discover the global city—filled inspiration, opportunities to explore.

Privatkunde?

Der skal ikke sås tvivl om, at vi også er der for dig! Læs mere omkring alle vores ydelser, herunder vinduespudsning, malerarbejde, fliserens og meget mere.

  Kontakt os idag på 27 51 32 73

Erhvervsrengøring i København: Din ejendomspartner

En ren og vedligeholdt erhvervsejendom skaber fundamentet for din virksomheds arbejdsmiljø og en indbydende atmosfære for dine kunder. French Touch er din pålidelige ejendomspartner, når det kommer til erhvervsrengøring og facility management, uanset om du driver en lille eller stor virksomhed. Vores skræddersyede løsninger sikrer, at vi opfylder dine unikke behov og krav, uanset virksomhedens størrelse.

Til små virksomheder

Som ejer af en mindre virksomhed ved vi, at du har mange ansvarsområder at holde styr på. Lad os klare rengøringen og vedligeholdelsen af dine lokaler, så du kan fokusere på dine kerneopgaver. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede rengøringsløsninger, der imødekommer dit budget og behov.

Til store virksomheder

Vi tilbyder vores ejendomsservices og -rengøring til store virksomheder og har ekspertise og erfaring med rengøring og vedligeholdelse af alt fra store kontorlokaler, butikskæder til produktionsfaciliteter. Vi designer en skræddersyet løsning, der matcher din virksomheds krav og behov, så jeres faciliteter forbliver rene, indbydende og skaber grundlaget for et godt arbejdsmiljø i din virksomhed.

Vedligeholdelse af din virksomhed med French Touchs Facility Management

Facility management er en disciplin, der omfatter en bred vifte af opgaver og aktiviteter, herunder vedligeholdelse af bygninger, anlæg og ejendomme. Dette inkluderer alt fra rengøring og vinduespudsning til vedligeholdelse af tekniske installationer og sikkerhedssystemer. Facility management sikrer også, at virksomhedens bygninger opfylder alle gældende lovgivningsmæssige krav og standarder. Derudover kan vi varetage større renoverings- eller ombygningsprojekter.

Samlet set bidrager French Touchs facility management til at skabe et sikkert, indbydende og produktivt arbejdsmiljø for både medarbejdere og besøgende.

Præsentable udendørsområder med French Touchs ejendomsservice.

Vores ejendomsservice dækker over forskellige former for vedligeholdelse af ejendommens arealer, herunder trappevask, snerydning og saltning samt vedligeholdelse af udendørsarealer. Ejendomsservice er en vigtig investering for de fleste typer erhvervsejendomme, såsom boligdomiciler, institutioner, lejeboligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger, da det både sikrer vedligeholdelsen af bygninger og holder ejendommen præsentabel.