Skip links

Erhverv / erhvervsrengøring

Klinisk rengøring

Oprethold det rene og hygiejniske miljø på din klinik.

Rengøring spiller en afgørende rolle på klinikker, da den er afgørende for at opretholde en høj hygiejnestandard som efterlever de officielle krav og regler inden for medicinalindustrien, laboratorier, lægeklinikker, tandlægeklinikker, hospitals- og primærsektoren.

   Eller giv os er kald på  27 51 32 73

Processen

  Ikke alle opgaver er ens. Få en skræddersyet plan til netop jeres virksomhed ved at kontakte os.

Klinisk rengøring i København og på Sjælland

Klinisk rengøring I København og på Sjælland.

French Touch tilbyder klinisk rengøring af klinikker i indre by, samt hele Sjælland. Vi har fleres års erfaring med rengøring af klinikker, og vores team er klædt på det at efterleve alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og NIR.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Vi tilbyder specialiserede og skræddersyede rengøringsløsninger som imødekommer din kliniks specifikke behov. En rengøringsaftale med French Touch inkludere rengøring af alt fra venteværelse, klinik- og laboratorierengøring til desinficering af udstyr.
Så du er garanteret det mest rene og hygiejniske miljø for dine patienter og medarbejdere.

Klinisk rengøring: Hygiejne på højeste niveau

På klinikker er rengøringen afgørende for at opretholde en høj standard for hygiejne, både inden for medicinalindustrien, laboratorier, lægeklinikker, tandlægeklinikker, hospitals- og primærsektoren og meget mere. French Touch er din pålidelige partner, der tilbyder klinisk rengøring i København og på hele Sjælland. Vi har specialiseret os i at levere omfattende rengøringsløsninger, der opfylder de strenge krav og standarder inden for klinisk miljø.

Når det kommer til klinisk rengøring, er det afgørende at vælge en serviceudbyder, der har erfaring og ekspertise inden for dette område. Hos French Touch har vi års erfaring med klinisk rengøring, og vores dedikerede team er uddannet til at håndtere de særlige udfordringer, der er forbundet med denne type rengøring.

Vi forstår betydningen af at skabe et rent og sikkert miljø på klinikker og arbejdspladser inden for sundhedssektoren, herunder hospitals- og primærsektoren. Derfor anvender vi kun økologiske rengøringsmidler og sæbe, der er skånsomme mod overflader og samtidig effektive til at bekæmpe bakterier, vira og andre potentielt skadelige stoffer. Vores grundige og systematiske tilgang sikrer, at alle områder af klinikken bliver rengjort, herunder venteværelser, behandlingsrum, laboratorier, sterilisationsområder, sanitære faciliteter og andre kritiske områder, hvor virus og infektioner kan sprede sig.

Hvorfor er hygiejne så vigtigt på klinikker?

På klinikker spiller hygiejne en afgørende rolle i at opretholde en høj standard for hygiejne og sikre et sundt og sikkert miljø. Dette gælder inden for forskellige områder, herunder medicinalindustrien, laboratorier, lægeklinikker, tandlægeklinikker, skoler, hospitals- og primærsektoren. French Touch tilbyder klinisk rengøring i København og på hele Sjælland, hvor vi tager ansvar for at sikre et rent og sikkert miljø. Vi bruger kun økologiske midler og har fokus på at levere en høj kvalitet og professionel service. Læs videre for at få mere information om vores løsninger inden for klinisk rengøring.

Hygiejne påvirker mange aspekter af klinikernes drift, og det er vigtigt at forstå, hvorfor det spiller en så afgørende rolle:

  • Sikring af medarbejdernes sundhed og sikkerhed: På klinikker er medarbejderne udsat for forskellige former for snavs, bakterier og potentielt skadelige stoffer. En omhyggelig hygiejnisk praksis, herunder regelmæssig håndvask og desinfektion af overflader, er afgørende for at minimere risikoen for sygdom og bevare medarbejdernes sundhed og sikkerhed.
  • Forebyggelse af infektionsspredning: Klinikker er steder, hvor patienter med forskellige sundhedsmæssige tilstande kommer i kontakt med hinanden. Ved at opretholde en effektiv desinfektionsrutine og hygiejnestandard kan man reducere risikoen for krydskontaminering og spredning af infektioner. Dette er især vigtigt i sundhedssektoren, hvor patienter kan være mere modtagelige over for infektioner.
  • Overholdelse af retningslinjer og standarder: Sundhedsstyrelsen og andre relevante myndigheder fastsætter specifikke retningslinjer og standarder for hygiejne på klinikker. Det er vigtigt for klinikker at overholde disse retningslinjer, herunder de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), for at sikre, at de opretholder en høj kvalitet i deres behandling og pleje. Dette gælder både for læger, tandlæger og andre sundhedspersonale.
  • Beskyttelse af patienter: Patienternes sikkerhed og trivsel er afgørende på klinikker. Ved at opretholde gode hygiejnepraksisser kan klinikker minimere risikoen for sundhedsmæssige komplikationer, krydskontaminering og spredning af infektioner. Dette gælder også for vand, som kan være en kilde til bakterier og andre forurenende stoffer.
  • Hygiejne i hospitals- og primærsektoren: Udover klinikker spiller hygiejne også en vigtig rolle i hospitals- og primærsektoren. På hospitaler er der behov for en omfattende og streng hygiejnisk praksis for at beskytte sårbare patienter og forhindre infektioner. I primærsektoren, herunder skoler og dagtilbud, er hygiejne afgørende for at sikre børns sundhed og trivsel.

Vores løsninger inden for klinisk rengøring

French Touch tilbyder specialiserede rengøringsløsninger til klinikker, herunder laboratorierengøring, laboratorieopvask, autoklavering og sterilisering af udstyr. Vi har erfaring inden for den medicinske sektor og forstår vigtigheden af at opretholde høje hygiejnestandarder. Vores dedikerede team bruger økologiske rengøringsmidler og avanceret udstyr for at sikre effektiv desinfektion og rengøring af kritiske områder. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at udvikle skræddersyede rengøringsplaner, der passer til deres specifikke behov.

Vælg French Touch som din partner inden for klinisk rengøring for at sikre et rent, sikkert og hygiejnisk miljø på din klinik. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og modtage en skræddersyet løsning. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opretholde en høj standard for hygiejne og trivsel for både medarbejdere og patienter.

Vores kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.