Rengøring af Restauranter & Cafeer

Lad os hjælpe dig med at byde dine kunder velkomne i et funklende rent miljø

Slip for besværet og bekymringen af at holde restauranten ren

Er du træt af at bruge flere timer på at rengøre din restaurant eller café  efter en lang dag med servering for kunder? Så behøver du ikke lede længere! Hos FrenchTouch er vi eksperter i at rengøre cafeer og restauranter på hele Sjælland. Vores erfarne hold af proffessionelle og pålidelige rengøringsfolk sørger for at din restaurant eller café er funklende ren og klar til at byde nye kunder velkommen dagen efter.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

Bæredygtige produkter

Uovertruffen Kvalitet​

Skræddersyet løsninger​

Løsninger tilpasset til dine unikke behov

Vi forstår vigtigheden af at opretholde et rent og sanitært miljø i en restaurant. Det skaber ikke kun en bedre oplevelse for dine kunder, men det er også vigtigt for fødevaresikkerheden og overholdelse af sundhedsreglerne. Derfor bruger vi kun rengøringsprodukter og – teknikker af højeste kvalitet for at sikre, at alle kroge og hjørner i din restaurant bliver grundigt rengjort.

Vores rengøringstjenester kan tilpasses, så de passer til din restaurants unikke behov. Uanset om du har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, så kan vi lave en plan som passer til netop dig og dine behov. Vi kan også tilbyde dyb rengøring til de svært tilgængelige områder og særlige begivenheder.

Har din restaurant brug for en kærlig hånd?

Email: kontakt@frenchtouch.dk
Tlf nr: +45 27 51 32 73

Lad os spare dig for tiden, bekymringen, og besværet ved at holde din restaurant eller café ren. Fokuser på det du er bedst til, og lad vores proffesionelle rengøringsfolk gøre hvad de er bedst til – netop at holde din restaurant ren. 

Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger