Rengøring af Bilhuse og Værksteder

Lad os hjælpe dig med at byde dine kunder velkomne i et funklende rent miljø

Slip for besværet og bekymringen af at holde bilhuset rent

Er du træt af at skulle bruge tid og kræfter på at holde dit bilhus rent og nydeligt? Så behøver du ikke lede længere!

Vores hold af professionelle og pålidelige rengøringsfolk er eksperter i at rengøre bilhuse og værksteder for alt hvad der hedder snavs, støv, pletter, olie. Vi har gjort det mange gange før, og ved derfor præcis hvordan vi sørger for at rengøre dit bilhus hurtigt, effektivt, og grundigt. 

 

Hos French Touch forstår vi vigtigheden af at opretholde et rent og indbydende miljø for dine kunder. Et rent bilhus giver ikke kun et bedre indtryk, men kan også forbedre den generelle atmosfære og gøre den mere indbydende for potentielle købere. Derfor bruger vi kun rengøringsprodukter og – teknikker af højeste kvalitet for at sikre, at alle dele af dit bilhus bliver grundigt rengjort, herunder de svært tilgængelige områder, hvor pletter og olier let kan ophobes.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

Bæredygtige produkter

Uovertruffen Kvalitet​

Skræddersyet løsninger​

Løsninger tilpasset til dine unikke behov

Vores rengøringstjenester kan tilpasses, så de passer til dine unikke behov. Uanset om du har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, så kan vi lave en løsning som passer til netop jer. 


Ud over vores ekspertise i at fjerne pletter og olier prioriterer vi også miljøvenlige og bæredygtige metoder. Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter for at reducere vores indvirkning på planeten. 

Spar dig selv for tiden, bekymringen, og besværet og lad os stå for at holde dit bilhus rent og nydeligt, så du kan fokusere på at servicere nye kunder.

Har dit bilhus brug for en kærlig hånd?

Email: kontakt@frenchtouch.dk
Tlf nr: +45 27 51 32 73

Kontakt os i dag, og book et uforpligtende møde hvor vi kommer forbi og udarbejder en unik løsning til jer