Flytterengøring I Hele København

Lad os sikre at din bolig bliver godkendt ved flyttesynet

Lad os gøre din flytning lettere

Er du ved at flytte og har brug for professionel hjælp til at sikre, at din lejlighed eller dit hus bliver afleveret i tiptop stand? Vi tilbyder en komplet rengøring af hele boligen, inklusiv alle hjørner og kanter, samt rengøring af enkeltstående rum.

Flytterengøring er en omfattende opgave, der ofte bliver nedprioriteret i forhold til transport, nøgleoverdragelse og udpakning. Men en grundig rengøring af boligen er vigtig, da den skal godkendes ved flyttesyn. Vi forstår, at det kan være tidskrævende at tørre lister og paneler af og vaske alle gulve, og derfor tilbyder professionel hjælp til at gøre opgaven nemmere for dig.

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring

Bæredygtige produkter

Uovertruffen Kvalitet​

Skræddersyet løsninger​

Slip for besværet ved en flytterengøring

Hos FrenchTouch mener vi, at rengøring er et håndværk. Derfor har vi samlet et team af erfarne rengøringsmedarbejdere, der går højt op i at levere det bedste resultat. De sørger ikke kun for at rengøre og aftørre vandrette overflader, men også for at fjerne fedtede eller sorte fingre fra alle flader.

Efter at have rengjort alle boligens flader, sørger vores team for at fjerne kalk fra fliser, vask og badeværelsesgulve. De afslutter rengøringen med en grundig støvsugning og gulvvask.

Med vores kompetente team kan du trygt overlade rengøringen af din bolig til os

Bestil et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig igennem en effektiv flytning

Email: kontakt@frenchtouch.dk
Tlf nr: +45 27 51 32 73

Kontakt os i dag, og book et uforpligtende møde hvor vi kommer forbi og udarbejder en unik løsning til jer